Installeren op CD ROMs

Return to Introduction  Previous  Next

U kunt uw data in een mobiele Cryptainer kluis op een CD-ROM zetten, die direct van de CD-ROM kan worden geopend, zonder dat de host computer de Cryptainer software geinstalleerd heeft.

 

1.   Creëer eerst een extra Volume "Tools-Extra Volumes" op uw harde schijf.  

 

2.   In de Cryptainer Toolbalk, klik op "Tools-Installeren Cryptainer Mobiel" en geef een locatie aan op uw harde schijf of het herschrijfbare medium waar de Mobiele Cryptainer bestanden op moeten worden bewaard

 

browse

 

3.   Kopieer/Verplaats/Backup alle bestanden en mappen, die uw wilt beschermen naar het nieuwe extra Cryptainer Volume. Sluit hierna Cryptainer volledig af.

 

4.   Brand uw Volumefile, het bestand Cryptainer Mobile.exe en de Cryptainer Mobiel Bestandenmap op een lege CD

 

burn_these_files

 

5.   Sluit de Cryptainer software af, die op uw computer werkt en browse naar de CD in Windows Explorer.  Dubbelklik op cryptainermobile.exe. Dit zal Cryptainer laten werken vanaf de CD

 

exclaim_s Opmerkingen:

a.   U moet wellicht de eerste keer naar de Volumefile wijzen, met behulp van de Tools-Extra Volumes feature

 

b.   Als u deze foutmelding "Onmogelijk om cryptainer.last file aan te maken" ziet, zoals hieronder weergegeven,  negeer deze boodschap dan en klik op OK. Dit bestand is niet nodig om Cryptainer Mobiel op een CD te gebruiken.

 

error_msg

 

c.   Bovendien kunt u geen kiezen van een vaste drive letter gebruiken voor Volumes geladen vanaf CD's en het drive letter referentiebestand kan niet worden aangemaakt op alleen-lezen media

 

error_msg_drive_letter

 

d.   De CD/DVD zal niet als een Mobiele Cryptainer werken en de data, die erop staan zullen alleen te bekijken zijn door de eigenaar van het volume-wachtwoord. Men mag deze CD's zelfs distribueren, mits de datahoeveelheid in één enkel volume niet boven de 100 mb uitkomt.

 

e.   Voor grotere distributies, schrijf (write) ons of klik hier om naar ons online support- en feedbackformulier te gaan, om informatie te ontvangen over licentievoorwaarden.