Cryptainer USB
Nu Proberen

GRATIS, volledig functionele 30 dagen proefversie

Nu Kopen

Onmiddellijke elektronische levering

Levenslange licentie

  • Maakt een gecodeerde schijf (volume) om elk type gegevens op te slaan.
  • Voorkomt datalekken door diefstal en verlies van een USB-drive of een draagbare schijf.
  • Gemakkelijk te gebruiken, onmogelijk om de encryptie te breken.
  • Versleutelt alle gegevens op elke externe schijf (USB-drives, Flash-drives, Memory Sticks enz.).
  • Eenvoudig, veilig, gebruiksvriendelijk, gewoon de bestanden slepen en neerzetten.
  • Werkt op alle 32-bits en 64-bits versies van Windows.
  • Verzend beveiligde e-mails.

Cryptainer USB maakt het mogelijk om een 'stand-alone' of een 'portable' (meedraagbare) installatie op een externe schijf te maken, zoals een USB-stick, een geheugenstick enz. Deze versleutelingssoftware kan rechtstreeks vanaf het apparaat worden uitgevoerd zonder dat deze op de hostcomputer hoeft te worden geïnstalleerd. Waar u ook bent, u kunt uw belangrijke gegevens (opgeslagen op een versleutelde schijf) altijd gemakkelijk bij u dragen. Cryptainer USB-versleutelingssoftware voorkomt datalekken door diefstal en verlies van een USB-stick of een draagbare schijf.

Belangrijkste kenmerken

Windows-interface met tabbladen

Met de Windows Interface met tabbladen kunt u meerdere gecodeerde schijfstations in één venster weergeven. U kunt uw verschillende schijven tegelijk openen, koppelen en ermee werken.

Versleuteling van bestanden en mappen

Eenvoudige versleuteling van bestanden en mappen door simpelweg versleutelde schijven te maken waarin u elke map, elk bestand en elk type gegevens kunt opslaan. Gewoon slepen en neerzetten om bestanden, mappen of vertrouwelijke gegevens te beveiligen op een met een wachtwoord beveiligde versleutelde schijf.

In één stap gecodeerde gegevensback-ups

U hoeft zich geen zorgen te maken over het opslaan van gevoelige informatie op back-upmedia. Het maken van versleutelde back-ups van Cryptainer-volumes is een proces in één stap, net zo eenvoudig als "slepen en neerzetten". Cryptainer kan gecodeerde volumebestanden op een verwisselbare schijf aanmaken. Dit zorgt voor de flexibiliteit om gegevens op te slaan en over te dragen op verwisselbare media zoals USB en Flash Drives. Maak back-ups met behulp van standaard back-upsoftware die de veiligheid en integriteit van gegevens garandeert.

Veilige e-mail

Met de beveiligde e-mailmodule kunnen zelf-uitpakkende versleutelde bestanden worden aangemaakt. De ontvanger hoeft Cryptainer niet te hebben geïnstalleerd om de bestanden te decoderen, het enige dat nodig is, is het wachtwoord. Dit zorgt voor een volledig veilig communicatiesysteem dat gebruik maakt van bestaande generieke e-mailclients op een openbaar netwerk, maar toch een volledig veilige gegevensoverdracht mogelijk maakt.

Virtueel toetsenbord en Privilege-modus

Door gebruik te maken van het optionele virtueel toetsenbord en de Privilege-modus kunt u voorkomen dat een keylogger toetsaanslagen vastlegt.

Real-time bescherming van bestanden en mappen

Realtime bestands- en mapbescherming met hoog beveiligde 'on the fly'-schijfversleutelingstechnologie zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn.

Versleutel uw USB-station, externe schijf met behulp van Cryptainer USB-codering.

Een externe schijf en verwijderbare apparaten zoals USB, flashstations en geheugensticks zijn draagbaar. Deze apparaten met een grote geheugenruimte en minuscuul formaat zijn buitengewoon handig, gemakkelijk te dragen en overal mee naartoe te nemen zijn. Maar helaas zijn ze ook gemakkelijk te verliezen of te vergeten in de drukte van het dagelijks leven. Het verliezen van een USB-stick of een ander draagbaar apparaat is geen groot verlies, maar het verlies van uw vertrouwelijke gegevens of bestanden en mappen kan rampzalig zijn.

Cryptainer USB-versleutelingssoftware voorkomt datalekken door diefstal en verlies van een USB-stick of een draagbare schijf. U kunt uw USB-Drive, uw bestanden of mappen beschermen tegen ongeoorloofde toegang door uw vertrouwelijke gegevens die op externe schijven of verwisselbare schijven zijn opgeslagen te versleutelen. Alle soorten gegevens kunnen op deze gecodeerde schijf worden opgeslagen, waardoor deze volledig ontoegankelijk wordt voor iedereen behalve u. Dus zelfs als uw USB-drive of externe drive wordt gestolen of zoekraakt heeft niemand toegang tot uw gegevens.

Klik hier om een GRATIS, volledig functionele proefversie van 30 dagen te downloaden.

Schermafbeeldingen

GRATIS, volledig functionele proefversie van 30 dagen

Nu Proberen

Onmiddellijke elektronische levering

Nu Kopen