secureit
  • 448 bit Sterke Codering
  • Hoge Compressie
  • Commando Regel Processing
  • Ingebouwde bestandsshredder
  • Beveiligde e-mails

* Onmiddellijke electronische levering!!

Nu kopen

GRATIS, volledig functionele proefversie van 30 dagen

Download
secureit2000

GRATIS, volledig werkende

30 dagen evaluatie-versie

Prijs: $29.95

Download nu     Nu kopen

SECURE IT

Kompression und Verschlüsselung

448 Bit Verschlüsselung, sehr hohe Kompression.

Compressie en Codering

Biedt 448 bits encryptie en zeer hoge compressie.

Open source beveiligings algoritme

Secure IT gebruikt een open source, publiek domein, zonder eigendomsrecht encryptie algoritme, Blowfish, met een sleutelsterkte van 448 bits. Blowfish is een van de sterkste bestaande cryptografische algoritmes. Ondersteunt ook AES encryptie algoritme, de nieuwe officiële VS overheidsstandaard.

Ingebouwde bestandsshredder

Als bestanden worden verwijderd in een standaard computeromgeving, zijn ze niet volledig van de harde schijf verdwenen. Alleen de bestandsinformatie is verwijderd van de Bestands Bestemmings Tabel. Er zijn verschillende commercieel verkrijgbare software pakketten, die kunnen worden gebruikt om gegevens te 'onverwijderen' of het terug vinden van data. Dit kan leiden tot serieuze bressen in de beveiliging. Secure IT heeft een geïntegreerd bestandsshredder module, die alle sporen van data verwijderen.

Beveiligde e-mail module

Biedt de mogelijkheid tot het aanmaken van zelf extraherende versleutelde bestanden. De ontvanger hoeft Secure IT niet te hebben geïnstalleerd om de bestanden te decoderen, ze hebben enkel het wachtwoord nodig. Verzend gezipte en beveiligde e-mailbijlagen.

DeCypherIT is een freeware hulpmiddel. Dit programma biedt de mogelijkheid om door Cryptainer en Secure IT versleutelde bestanden te decoderen. Klik hier om DeCypherIT gratis te downloaden.

Commando Regel Processing

Krachtige commando regel processing beschikbaar voor encryptie en compressie op de dos prompt. Groepeer een reeks van encryptie en decryptiecommando's in een of meer batch files.

Intuitieve interface

Om de leercurve te verkleinen en het product makkelijk in het gebruik te maken.

Encryptie eenvoudig gemaakt

Ontworpen om de complexiteiten van encryptie te verbergen. Coderen zo makkelijk als ABC.

Volledige veiligheid

Statistisch onbreekbaar door brute krachtaanvallen. Het zou langer dan de leeftijd van het universum duren voor alle computers in de wereld , simultaan werkend om een Secure IT versleuteld bestand te ontcijferen.

Snelle encryptie

Secure IT is snel en stelt relatief weinig eisen aan computerresources en vergt weinig tijd om bestanden te coderen. Een 1 MB bestand kan worden versleuteld in een of twee seconden op de meeste computers.

Geen "achteringangen" - Er is geen enkel onbevoegde toegang tot gecodeerde gegevens mogelijk onder geen enkele omstandigheid. Er is geen speciale procedure, geheime code, of verborgen ingang methode om op terug te vallen.

Codeert alle data

Secure IT codeert bestanden van elke applicatie, ongeacht of het spreadsheets, afbeeldingen, wordbestanden of iets anders zijn; op ieder herschrijfbare medium, zoals floppy disk, verwijderbare harde schijf, zip drive, tape drive of iets anders.

Systeem vereisten

Aanbevolen systeem vereisten zijn X586 systems of nog beter 32 MB RAM met Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8.1/Windows 10/Windows 11.

* Onmiddellijke electronische levering!!

Nu kopen

GRATIS, volledig functionele proefversie van 30 dagen

Download