SecureIT

Return to Introduction  Previous  Next

SecureIT is de eenvoudigste en makkelijkste manier om uw data te beveiligen en beschermen.

 

Bullet Gebaseerd op uiterst veilige, open source, geteste en uitgeprobeerde AES en Blowfish algoritmes

AES is de nieuwe officiële VS Overheidsstandaard voor de encryptie van data. Blowfish staat bekend als een van de sterkste bestaande algoritmes en heeft relatief weinig computerpower nodig (een 1 MB bestand kan in 3 seconden of korter worden versleuteld op de meeste computers)

 

Bullet Onmogelijk te kraken

Het kraken van AES met 128 bits duurt 149 triljoen jaar (met gebruikmaking van een computer die een 56 bit DES sleutel in een seconde kan decoderen) is door het NIST (Nationaal Instituut van Standaarden en Technologie) verklaard. Secure IT gebruikt AES met 256 bits, waardoor het praktisch onmogelijk te kraken wordt.

 

Bullet Ingebouwde bestandenshredder

 M.a.w. het verwijderen van de inhoud van het originele, pre-gecodeerde bestand tot het niet meer te achterhalen is, ervoor zorgend dat geen enkel spoor terug te vinden is na het 'shredden' (versnipperen). (Overeenkomen en overstijgen van de specificaties van het VS Ministerie van Defensie)

 

Bullet Geen "achteringangen" in de software

Geen toegang mogelijk onder geen enkele omstandigheden. Als u het correcte wachtwoord niet invoert, kunt u de versleutelde inhoud niet oproepen. Er is geen enkele speciale procedure, geheime code of verborgen toegangsmethode om op terug te vallen.

 

Bullet Versleutel elk bestandstype

Alle bestandstypen ongeacht of dit een spreadsheet, afbeelding, word processor of iets anders is, op elk medium, ongeacht of dit een floppy disk, verwijderbare harde schijf, zip drive, tape drive of iets anders is.

 

Bullet Beveiligde E-mail

De mogelijkheid om zelf-uitpakkende e-mailbijlagen aan te maken, die verstuurd kunnen worden naar mensen die geen Secure IT hebben. Het programma kan worden gebruikt om zelf-uitpakkende bestanden te creëren. De ontvanger kan de data ontsluiten door het starten van het zelf-uitpakkende bestand in Windows en het invoeren van het wachtwoord. Het enige vereiste voor zelf-uitpakkende bestanden is, dat de ontvangers moeten werken met een vorm van Microsoft Windows. Alles wat ze nodig hebben, is een wachtwoord om de inhoud op te roepen. Met andere woorden een volledig veilig systeem is mogelijk zonder enige modificatie aan het bestaande e-mailsysteem. Het enige vereiste is, dat het e-mailsysteem bijlagen moet ondersteunen.

 

Bullet Intuitieve interface

Om de leercurve te minimaliseren en het product eenvoudig in gebruik te maken.

 

Bullet Doorzichtig voor de eindgebruiker

Ontworpen om de complexiteiten van encryptietechnologie te verbergen voor de eindgebruiker.

 

Bullet Commando Regel Opties

Met Secure IT kunt u bestanden versleutelen en decoderen met de Commando Regel. U kunt een groep van encryptie en decryptie commando's aanmaken in een of meerdere batchfiles en het gebruiken om de gewenste reslutaten te krijgen.

 

Klik hier om een volledig werkende 30 dagen trailversie van Secure IT te downloaden