Onafhankelijke Recensies

Return to Introduction  Previous  Next

.

pcutilitiespc_utilities_editors_ch

 

Bullet PC Utilities

"Keuze van de editor"

"Cryptainer LE is een van de eenvoudigste en is het meest ongecompliceerd in gebruik".

Hoewel er talrijke encryptieprogramma's beschikbaar zijn, zowel commercieel en als freeware, is Cryptainer LE zonder twijfel een van de eenvoudigste en meest ongecompliceerde in gebruik. Cryptainer LE is uitzonderlijk.

 

 

 

 

pc_magzine

 

Bullet PC Magazine

"Een zeer eenvoudig en vertrouwde manier om uw belangrijke data veilig op te slaan. Iedereen zou het moeten gebruiken."

 

 

 

 

download.com

 

Bullet Download.com

"Dit programma biedt een veel gemakkelijkere interface dan de meeste encryptieprogramma's door te werken als een virtuele drive, die je overal op de PC kunt plaatsen. Bovendien, kunt u met Cryptainer heel eenvoudig al uw gevoelige informatie verbergen door het mogelijk te maken om de virtuele drive met één klik te verwijderen. Als u niet veel energie wilt steken in bestandsbeveiliging, dan is Cryptainer het perfecte tool."

 

 

 

sharewarejunkies

 

Bullet Sharewarejunkies.com - 5 sterren waardering in alle categorieen.

"Alleen al het woord "Encryptie" jaagt veel computergebruikers de stuipen op het lijf. Het roept visioenen op van hoogbegaafde wetenschappers om in staat te zijn de werking en hoe het in werking zetten ervan te begrijpen.

Cryptainer PE echter zet deze theorie op z'n kop. Alles wat u moet kunnen, is het slepen van bestanden, zo eenvoudig is het."

 

 

 

techtvlogo

 

Bullet TechTV.com

"Weerhoud de geweldenaars ervan uw belangrijke bestanden te machtigen."

Cryptainer LE is een super eenvoudige manier om uw bestanden te coderen. Het maakt een virtual drive aan waarin je met een eenvoudige sleephandeling bestanden in kunt plaatsen.

 

 

 

zdnet

AnchorDesk

 

Bullet ZDNet

"Software om uw geheimen veilig te houden."

"Ik bewaar documentatie over vele delen van mijn leven op mijn computer. Ik heb er belastingteruggaves op staan, om nog maar niet te spreken over de duizenden zakelijke en persoonlijke e-mailberichten. Alhoewel het geen nationale veiligheidsramp zou zijn als deze bestanden in de verkeerde handen zouden vallen, zou een dergelijk verlies me financieel kunnen schaden of in verlegenheid kunnen brengen. Cryptainer LE gratis Encryptie Software maakt een 20MB versleutelde emmer aan voor bestanden en hele directories. Zelfs beter nog, ik laat mijn e-mailclient mijn in-box in de gecodeerde drive bewaren. (Freeware/Windows)."

 

 

 

 

 

 

pcplus

 

Bullet PCPlus

"Codering was nooit gemakkelijker, een absoluut top encryptietool."

 

"If you have sensitive files you wish to protect then encryption is the obvious answer. There are plenty of encryption utilities about, however Cryptainer LE is one of the neatest and simplest to use. It creates a encrypted files (called vaults) on your system, which are mounted as any other drives. You can only open it with the password and they are invisible in Explorer. It's a wonderfully simple and efficient approach."

 

 

 

pcworld

 

Bullet PC World

"Data-encryptie weert hackers af, maar zijn waargenomen gebruiksgemak (of het gebrek eraan) jaagt goede mensen, die het willen gebruiken weg. Cryptainer LE maakt encryptie zo eenvoudig als het slepen van bestanden in een wachtwoord beschermde kluis."

 

 

 

laptop magzine

 

Bullet Laptop Magazine

"Heeft een gebruiksvriendelijke manier nodig om uw documenten veilig te bewaren?...

Cypherix's Cryptainer PE bereikt dit op een unieke en eenvoudige manier."

 

 

 

 

sa_computer magzine

 

Bullet SA Computer Magazine

"...om bepaalde van onze gevoelige gegevens privé en versleuteld te bewaren, kwamen wij per toeval uit bij Cryptainer en we hebben nooit meer achterom gekeken. Als u een encryptiepakket wilt, dan is dit de moeite waard."

 

 

 

tucows

tucows

 

Bullet Tucows.com 5 COWS-waardering

"Dit is een 128 bits bestands en schijf encryptiesoftware. Het maakt versleutelde kluizen aan om gegevens in op te slaan. Het ondersteunt het slepen van bestanden en kan ook worden gebruikt om beveiligde e-mails te maken. Met Cryptainer is het mogelijk om bestanden direct te versleutelen op elk medium, inclusief verwijderbare media als een USB Drive of CD-R."

 

 

 

 

 

 

 

webattack

 

Bullet Webattack.com 5 STERREN-waardering

"Cryptainer LE maakt het mogelijk om een beveiligde container op uw PC aan te maken... U kunt bovendien een beveiligde opslagcontainer aanmaken op elk medium inclusief externe en verwijderbare drives (b.v. USB drives, CD etc)."

 

 

 

YourSWS

 

Bullet Yoursws.com

"Dit moet hét zijn, de beste persoonlijke informatie encryptiesoftware, die ik ooit heb gezien. Eenvoudig te installeren. Super eenvoudig in gebruik."

 

 

 

 

TSCLogo2

 

Bullet Thesoftwarecorner.com - 8.8 uit 10-waardering

"Cryptainer is een zeer eenvoudig te gebruiken programma om er zeker van te zijn, dat uw waardevolle documenten veilig zijn."

 

 

 

sofotex

 

Bullet Sofotex.com 5 STERREN-waardering

"Cryptainer PE biedt 448 bits disk encryptie in realtime voor volledige veiligheid."

 

 

 

 

Bullet 5 uit 5-waardering op:

 

 

paul's_picksfilehungry5hotwinfilessharewareriver5pt1