Licentie Kwesties

Return to Introduction  Previous  Next

Bullet We prefereren, dat klanten (met name zakelijke) evenveel licenties kopen als computers,

 

Bullet Hoewel we het gebruik van één enkele licentie op meerdere computers niet aanmoedigen, is het gebruik van één enkele licentie op twee computers voor SOHO-gebruikers geen  schending van onze Licentie Overeenkomst. We realiseren ons, dat de meesten van ons softwares op verschillende computers op verschillende momenten gebruiken. Derhalve is het installeren van de software op twee verschillende computers om te worden gebruikt door dezelfde gebruiker geen probleem.

 

Bullet Onze licenties zijn altijddurend. U komt in aanmerking voor alle upgrades een jaar lang ingaand op de aanschafdatum. Gezien onze ervaring in het verleden, it is our understanding dat u geen support of andere service-overeenkomst nodig heeft. Onze producten zijn volwassen en stabiel. Met de huidige stand werken ze onder alle huidige 32bit versies van Windows. We vekopen softwareproducten volgens een ouderwetse opvatting van het woord 'product'. U heeft het gekocht. Het werkt. Het is van 'u'. Op het einde van de twee jaar, hopen we dat u ons nodig heeft. U kunt het product eenvoudig blijven gebruiken. Het "verloopt" niet.

 

Bullet Alle bestaande klanten komen (evenals de afgelopen 18 jaar) in aanmerking voor gratis upgrades van de software, ongeacht het type upgrade (Major, Minor, Revision, etc). U hoeft geen "upgrade verzekering" of "productbescherming" te kopen. Alle upgrades en nieuwe feature releases zijn gedurende een jaar inbegrepen als onderdeel van uw aankoopprijs.