Kortingen

Return to Introduction  Previous  Next

Bullet Inter Product Upgrades

U kunt upgraden van Cryptainer ME naar Cryptainer PE, Cryptainer ME naar Cryptainer 11 enCryptainer PE naar Cryptainer 11 voor het verschil in prijs m.a.w. de prijs, die u betaald heeft voor het product, kan worden gebruikt als opstap naar een upgrade. Stuur een mail (drop) voor de link.

 

Bullet Aanschaf van Cryptainer en SIT

We hebben een speciale aanbod, als u de aanschaf van zowel Cryptainer en SIT overweegt. U kunt 50% besparen op de prijs van aanvullende Cryptainer producten. klik hier voor de link.

 

Bullet Studenten

We bieden een korting van 50% aan alle studenten. Stuur een mail (drop) met een bewijs van uw studentenstatus. Een gescande ID via de mail naar ons verstuurd, is de beste gok.

 

Bullet Non Profit Organisaties en Educatieve Instituten

Cypherix erkent de waardevolle contributie van non-profit en liefdadigheidssociëteiten. We bieden grote korting als ondersteuning van deze organisaties. Met plezier bieden we een korting van 40% op onze producten voor non-profit en liefdadigheidsorganisaties. Een korting van  50% wordt geboden voor Site- en Ondernemingslicentie(s).

 

Om voor deze korting in aanmerking te komen, stuur ons een e-mail met uw vereisten en een bewijs van uw status. Gekwalificeerde kopers houden erkende scholen, faculteiten academische supervisie organisaties, ziekenhuizen, bibliotheken, musea, nonprofit, liefdadige en religieuze organisaties in.

 

Bullet Concurrerende Upgrades

We bieden een besapring van 50% op alle Cypherix producten voor gebruikers van concurrerende producten. We verlangen wel een aankoopsbewijs van het in aanmerking komende concurrerende product.

 

U kunt ons e-mailen met een van de volgende bewijzen:

1. Een kopie van de aankoopbevestigingse-mail  

 

2. Een screenshot van een "Geregistreerd aan" van het programmascherm (PrintScreen)

 

3. Ieder ander rechtmatig aankoopsbewijs (Bonnen kunnen worden gescand en gemaild).

 

Stuur deze naar support@cypherix.com  of klik hier om naar ons online support- en  feedbackformulier te gaan.

 

We zullen u vervolgens een e-mail sturen met instructies over hoe u van dit aanbod gebruik kunt maken.