Features

Return to Introduction  Previous  Next

Bullet Beveiligde E-mail

De beveiligde e-mailmodule biedt de mogelijkheid tot het creëren van zelf uitpakkende versleutelde bestanden. De ontvanger hoeft Cryptainer niet geïnstalleerd te hebben om de bestanden te decoderen. Alles wat nodig is, is een wachtwoord. Dit zorgt voor een volledig veilig communicatiesysteem, dat gebruik maakt van bestaande generieke e-mailclients via een publiek netwerk, maar zorgt wel voor volledig veilige data-overdracht.

 

Bullet Real Time Bestands - en Mapbescherming

Cryptainer's hoog beveiligde diskencryptie-technologie in real time zorgt ervoor, dat uw gegevens ten allen tijde veilig zijn. U moet de bestanden gewoon verslepen om ze te versleutelen.

 

Bullet Snelle Encryptie

Cryptainer is snel! U zult nauwelijks verschil in snelheid merken, vergeleken met een normale "Knip en Plak" - functie.

 

Bullet Geen Bestandstype Beperking

Cryptainer versleutelt elk soort bestand, of dit nu uit tekst, tabellen, afbeeldingen, audio of video bestaat of is georganiseerd in een database.

 

Bullet Eenvoudige Handeling

Als de virtuele drive geladen is, kunt u bestanden kopiëren, verplaatsen, verwijderen en slepen, zoals u dat ook op een andere harde schijf zou doen. Door het met één enkele klik afsluiten ervan, worden uw gegevens versleuteld.

 

Bullet Standaard Windows Functies

Knippen, kopiëren, plakken, nieuw bestand/map-creatie, etc., kunnen op de versleutelde drive worden gebruikt.

 

Bullet Aangepaste, Eenvoudig te Onthouden Wachtwoorden

Uw wachtwoord/zin kan een alphanumerieke combinatie zijn van maximaal 100 karakters. U kunt zelfs zinnen gebruiken, die makkelijk te onthouden zijn.

(Bekijk deze sectie voor meer informatie over wachtwoorden)

 

Bullet Opslag Flexibiliteit

Cryptainer kan volumefiles aanmaken op verwijderbare media. Dit zorgt voor de flexibiliteit om data op verwijderbare media zoals Zip disks, tape drives, etc., op te slaan en te vervoeren.

 

Bullet Windows Compatibiliteit

Cryptainer werkt met de meeste ondersteunde 32-bit versies van Microsoft Windows inclusief Windows XP 32-bit/64-bit, Windows Vista 32-bit/64-bit, Windows 7 32-bit/64-bit, Windows 8.1 32-bit/64-bit, Windows 10 32-bit/64-bit maar ook met MS Windows ondersteunde bestandssystemen zoals FAT, FAT12, FAT32, NTFS, NTFS met EFS, etc.

 

Bullet Eén Staps Versleuteling Data Back-Ups

U zorgen maken over het opslaan van gevoelige informatie op backupmedia is met Cryptainer verleden tijd. Versleutelde backups maken van Cryptainervolumes is een één staps proces en zo eenvoudig als het slepen van bestanden. Een 650 Mb volume is perfect om alle data op op te slaan en versleutelde backups op een CD te plaatsen.

 

Bullet Effectieve Toegangscontrole Implementeren in een Multi-Gebruikersomgeving

Met Windows, is het haast onmogelijk om gegevens van gebruikers te scheiden in een multi-gebruikersomgeving zonder substantieve veiligheids- en privacyzorgen. Met Cryptainer, kunnen verschillende gebruikers verschillende Cryptainer volumes hebben. Op deze manier wordt het scheiden van informatie eenvoudig.