Eenvoudige Stappen

Return to Introduction  Previous  Next

1.   Dubbelklik op het Cryptainer icoon op uw werkblad om te starten of selecteer het programma in het Start Menu.

 

desktop_icon2

 

2.   Als u Cryptainer voor het eerst start, vraagt het om specificaties van de eigenschappen, van het aan te maken Cryptainer volumefile. Dit wordt verder beschreven in de Aanmaken van Cryptainer Volume sectie.

       

3.   Bij een herhalingsstart vraagt Cryptainer naar het wachtwoord om het volume te laden. Voer het wachtwoord in en klik op OK.

 

password_window

 

4.   Als het Cryptainer volume eenmaal geladen is, werkt u met de spook Cryptainer drive zoals uitgelegd in de Werken met de Cryptainer drive sectie.

 

5.   Als u uw versleutelde bestanden niet langer nodig heeft, kunt u de drive sluiten of Cryptainer afsluiten. Dit beschermt uw versteutelde informatie door het verwijderen van de Cryptainer drive waar uw bestanden in staan. Nu kan niemand ze meer opvragen zonder het wachtwoord.        

 

star_s TIP:

Als u uw Cryptainerscherm verkleint of sluit, wordt het verborgen. Elk reeds geladen volume blijft dan toch geladen. U kunt het Cryptainer scherm vervolgens weer zien door te dubbelklikken op het icoon, dat op de icoonbalk verschijnt.