Sluiten van de Cryptainer Drive

Return to Introduction  Previous  Next

Om de Cryptainer drive te sluiten:

 

1.   Controleer of geen enkele applicatie bestanden op de geladen Cryptainer drive gebruikt. Als u veranderingen heeft aangebracht in de bestanden, bewaar deze dan en sluit vervolgens alle bestanden.

 

2.   Klik op de "Sluiten" knop.

 

unload

 

3.   Normaal gesproken sluit Cryptainer de geladen Volumefile door op "Sluiten" te klikken. Als er toch een applicatie is met open bestanden, kan het sluiten niet worden uitgevoerd. Cryptainer toont de volgende foutmelding en kan de drive niet sluiten.

 

unload_error

 

Heeft u toevallig enkele programma's in het Cryptainer Volume geïnstalleerd? De meeste programma's zoals Office suites, etc, hebben processen, die op de achtergrond werken zelfs als de applicatie niet echt actief is. Het kan zijn, dat deze programma's sommige bestanden in het Cryptainer Volume gebruiken. Om de Cryptainer drive te sluiten, moeten deze processen worden gesloten.

 

4.   Tijdens het sluiten, sluit Cryptainer automatisch elk Explorerscherm, dat u wellicht heeft geopend met de "Bekijken in Explorer" knop. Maar als het Cryptainer om de een of andere reden niet lukt, kunt u ze ook zelf sluiten.

 

5.   Als alternatief, kunt u het volume sluiten door de "Sluiten" knop te gebruiken, die wordt geboden in de Maken van een Cryptainer Drives-lijst optie.