Opvallende Features
Top  Previous  Next

Secure IT is de eenvoudigste en makkelijkste manier om data te beveiligen en beschermen.  
 
·Gebaseerd op uiterst veilige, open source, beproefde en geteste AES en Blowfish algoritmes: AES is de nieuwe officiële VS Overheidsstandaard voor het versleutelen van data. Blowfish staat bekend als één van de sterkste bestaande algoritmes en vereist relatief weinig computerkracht (praktisch gezien, kan een 1 MB-bestand in 3 seconden of minder worden versleuteld op de meeste computers).  
 
·Onmogelijk te kraken: Voor AES met 128 bits, zoals officieel verklaard door het NIST (Nationaal Instituut van Standaarden en Technologieën), zou 149 triljoen jaar nodig zijn om het te kraken (gebruikmakend van een computer die een 56 bit DES-sleutel in één seconde kraakt). Secure IT gebruikt 256 bits AES, waardoor het praktisch onmogelijk te kraken is.  
 
·Ingebouwde bestandsversnipperaar (shredder) - d.w.z. de inhoud van het originele pre-versleutelde bestand zo uitvegen, dat het niet meer te achterhalen is, ervoor zorgend dat geen enkel spoortje achterblijft na versnippering (overeenkomstig met en overstijging van de specificaties van het VS Ministerie van Defensie).  
 
·Geen "achteringangen" in de software - Geen toegang mogelijk onder geen enkele omstandigheid. Als u niet het correcte wachtwoord invoert, kunt u de versleutelde inhoud niet oproepen. Er is geen enkele speciale procedure, geheime code, of verborgen toegangsmethode om op terug te vallen.  
 
·Secure IT versleutelt elk bestandstype ongeacht spreadsheet, afbeeldingen, wordprocessor of andere, op elk type medium, ongeacht floppy disk, verwijderbare hard drive, zip drive, tape drive of andere.  
 
·Mogelijkheid tot het maken van zelf-uitpakkende e-mailbijlagen, die kunnen worden verstuurd naar mensen zonder Secure IT. Het programma kan worden gebruikt om zelf-uitpakkende bestanden aan te maken. De ontvanger kan de data ontsluiten door het opstarten van het zelf-uitpakkende bestand en het invoeren van het wachtwoord.  
 
Het enige vereiste voor zelf-uitpakkende bestanden is, dat de ontvanger een versie van Microsoft Windows moet gebruiken. Alles wat ze nodig hebben, is het wachtwoord om de inhoud op te roepen, d.w.z. een volledig veilig systeem is mogelijk zonder enige modificatie van het bestaande e-mailsysteem. Het enige vereiste is, dat het e-mailsysteem bestandsbijlagen moet ondersteunen.  
 
·   Intuïtieve interface - om de leercurve te minimaliseren en het systeem eenvoudig in gebruik te maken.  
 
·   Doorzichtig voor de eindgebruiker - Ontworpen om de complexiteiten van encryptietechnologie te verbergen voor de eindgebruiker.  
 
·   Commando Regel Opties - Met Secure IT kunt u bestanden versleutelen en decoderen met de Commado Regel. U kunt een reeks van encryptie- en decryptie-commando's groeperen in één of meerdere batchfiles en het gebruiken om de gewenste resultaten te krijgen.