Kortingen
Top  Previous 

bullet Studenten  
We bieden een korting van 50% aan alle studenten. Stuur (drop) ons een e-mail met een bewijs van uw studentenstatus. Een gescande ID is de beste gok.  
 
bullet Aanschaf van zowel Cryptainer en SIT  
We bieden een speciale prijs als u de aanschaf van Cryptainer én SIT overweegt. U kunt 50% besparen op de prijs van extra Cryptainer producten. Stuur (drop) ons een e-mail voor de link.  
 
bullet Non Profit Organisaties en Educatieve Instituten  
Cypherix™ erkent de waardevolle contributie van non-profit en liefdadigheidssociëteiten. We bieden grote korting als ondersteuning van deze organisaties. Met plezier bieden we een korting van 40% op onze producten voor non-profit en liefdadigheidsorganisaties. Een korting van 50% wordt geboden voor Site- en Ondernemingslicentie(s).  
 
Stuur ons een e-mail met uw vereisten en een bewijs van uw status, om voor deze korting in aanmerking te komen. Gekwalificeerde kopers houden erkende scholen, faculteiten academische supervisie organisaties, ziekenhuizen, bibliotheken, musea, nonprofit, liefdadige en religieuze organisaties in.  
 
bullet Concurrerende Upgrades  
We bieden een besparing van 50% op alle Cypherix™ producten voor gebruikers van concurrerende producten. We verlangen wel een aankoopsbewijs van het in aanmerking komende concurrerende product.  
 
U kunt ons e-mailen met een van de volgende bewijzen:  
1. Een kopie van de aankoopbevestigingse-mail  
2. Een screenshot van een "Geregistreerd aan" van het programmascherm (PrintScreen)  
3. Ieder ander rechtmatig aankoopsbewijs (Bonnen kunnen worden gescand en gemaild).  
 
Stuur deze naar support@cypherix.com of klik hier om naar ons online support- en feedbackformulier te gaan.  
We zullen u vervolgens een e-mail sturen met instructies over hoe u van dit aanbod gebruik kunt maken.