Stappen om een bestand/map te decoderen
Top  Previous  Next

Stap 1: Selecteer het bestand/map dat u wilt decoderen.  
 
Selecteer het bestand/map dat u wilt decoderen in het explorergebied.  
 
U kunt meerdere bestanden of mappen selecteren om te decoderen, door de muis over meerdere bestanden te trekken of door de CTRL-toets in te houden en te klikken op de te decoderen bestanden.  
 
_bm12  
 
Opmerking: Als u meerdere bestanden selecteert voor decryptie, controleer dan of ze allemaal met hetzelfde wachtwoord versleuteld zijn. Decodeer ze anders apart.  
 
Klik op de knop 'Decrypt'.  
 
_bm13  
 
Stap 2: Wachtwoord, bestemming en lot van bronbestand.  
        
Als u op de 'Decrypt'-knop klikt, verschijnt een 'Decrypt File'-scherm.  
 
_bm14  
 
Voer het wachtwoord van het versleutelde bestand in. U kunt de 'Hint'-knop gebruiken om een raadsel/vraag te bekijken, indien aangegeven.  
 
Bestemming van het gedecodeerde bestand: U kunt door te browsen de bestemming van het gedecodeerde bestand selecteren. Standaard vraagt het om het doelbstand in dezelfde map te plaatsen als het bronbestand.  
 
Openen van bestemmingsmap: Als u de bestemmingsmap wilt bekijken waar het gedecodeerde bestand wordt geplaatst, kies dan 'Open target folder after successful decryption'.  
 
Lot van bronbestand: Bepaal het lot van het originele (versleutelde) bestand door de optie 'Allow shredding of original files after successful decryption' wel of niet aan te vinken.  
 
Stap 3: Klik op 'Decrypt File...' en u bent klaar.  
 
Andere tools:  
 
1: U kunt ook met uw rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden/mappen klikken in het explorerscherm om het volgende menu op te roepen.  
 
_bm15  
 
2: U kunt dubbelklikken op een '.sit'-bestand in het explorergebied om het 'Decrypt file'-scherm op te roepen.  
Herhaal verder de stappen 2 en 3.