Cryptainer Free Encryptie Software
Top  Previous  Next

Klik hier om een GRATIS, volledig werkende miniatuurversie van Cryptainer te downloaden, een vereiste voor elke desktop.  
 
Cryptainer is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken encryptiesoftware, die een versleutelde virtuele drive aanmaakt, wachtwoordbescherming biedt en elk bestand of elke map automatisch met bestandsencryptie verbergt. Zijn krachtige encryptie zorgt ervoor, dat alleen u toegang tot uw gegevens heeft.  
 
Cryptainer maakt een volume (kluis) aan, waartoe men alleen toegang heeft met een wachtwoord. Dit volume slaat bestanden in de versleutelde vorm op. Eenmaal opgestart werkt de Cryptainer drive hetzelfde als elke andere drive waar u normaal mee werkt. Ze functioneert als iedere andere drive (C: or D:) op uw computer. Sleep uw bestand gewoon in de Cryptainer kluis en het wordt automatisch versleuteld. Zo eenvoudig is het! Cryptainer kluizen kunnen alleen worden opgevraagd, bekeken, gebrowsed of veranderd door de gebruiker, die de sleutel heeft om hem te openen. Op andere momenten zijn de bestanden onzichtbaar!  
 
De Cryptainer Drive is eigenlijk een bestand. Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen in deze drive. Na het opstarten met uw wachtwoord via de Cryptainer interface, komt het op Windows over als een disk. Hieruit vloeit voort, dat het niet zichtbaar is onder Windows en ook niet onder DOS, tenzij het echt wordt geladen met behulp van Cryptainer. Er zijn geen bestanden of andere informatie zichtbaar.  
 
Alle informatie wordt opgeslagen in de vorm van versleutelde bestanden in een speciaal 'volume', dat verdwijnt als u het met een wachtwoord beschermt, uw bestanden en mappen afsluitend. Elk soort bestand kan in dit volume worden gesleept, waardoor u het volledig ontoegankelijk maakt voor iedereen behalve u zelf. Dus, zelfs als uw "kluis" (volumebestand) wordt gestolen of door iemand gedownload, is het niet mogelijk om uw data te lezen. Met encryptie in Cryptainer (448 bits Blowfish en 256 bits AES) zou het langer dan de leeftijd van het universum duren, als alle computers op de wereld simultaan werkten aan de decodering, om een versleuteld bestand te ontcijferen.  
 
Deze volumes kunnen worden getransporteerd (verplaatst/gekopieerd) naar iedere locatie (een andere map, een andere drive of zelfs naar een CD). Cryptainer combineert gebruiksgemak met uitmuntende technologie om volledige veiligheid te garanderen, met een minimale leercurve en maximaal gemak! Cryptainer biedt diskencryptie in real time ervoor zorgend, dat absoluut iedereen het effectief kan gebruiken! Wat u krijgt is onfeilbare, onproblematische, niet te kraken computerbeveiliging.  
 
Door Cryptainer te gebruiken is het nu mogelijk om bestanden direct te versleutelen op elk medium, inclusief verwijderbare media (USB Drive/CD-ROM/CDRW). Met Cryptainer kunnen gebruikers op zichzelf staande installatie van het programma direct van de verwijderbare media opstarten zonder ook maar iets permanents op de host computer te moeten installeren. De gevoelige data kunnen worden opgeslagen in een versleuteld volumebestand, dat alleen via het Cryptainer programma en gebruikerswachtwoord kan worden opgeroepen.  
 
Cryptainer werkt op de meeste 32-bit versies van MS Windows (95/98/ME/2000/XP/2003 Server) als een speciaal Windows-onderdeel werkend met een implementatie van het Blowfish algoritme in Cipher Block Chaining (CBC) mode met een blok-grootte van 64 bytes en is conform aan internationale standaarden.  
 
before loading cryptainer pe volume

after loading cryptainer pe volume

Voor het laden van het Cryptainer Volume


Na het laden van het Cryptainer Volume
 
 
 
Klik hier om een GRATIS, volledig werkende miniatuurversie van Cryptainer te downloaden, een vereiste voor elke desktop.