Cypherix™ - Borderless Strong Encryption
Home
Cypherix™ Encryption Software Over ons Cypherix™ Encryption Software Producten Cypherix™ Encryption Software Oplossingen Cypherix™ Encryption Software Downloads Cypherix™ Encryption Software Verkoop Cypherix™ Encryption Software Recensies Cypherix™ Encryption Software Support

Bescherm uw gegevens met een wachtwoord
Secure IT bestands en mappen coderings Software

Secure IT Bestandes Compressie en Encryptie Software
448 bit Sterke Codering
Hoge Compressie
Commando Regel Processing
Ingebouwde bestandsshredder
Beveiligde e-mails
Werkt op alle Windowsversies
Klik op de knop om een GRATIS, volledig werkende 30 dagen trial-versie te downloaden

Gratis Download


SECURE IT

Compressie en Codering - Biedt 448 bits encryptie en zeer hoge compressie.

Open source beveiligings algoritme - Secure IT gebruikt een open source, publiek domein, zonder eigendomsrecht encryptie algoritme, Blowfish, met een sleutelsterkte van 448 bits. Blowfish is een van de sterkste bestaande cryptografische algoritmes. Ondersteunt ook AES encryptie algoritme, de nieuwe officiële VS overheidsstandaard.

Ingebouwde bestandsshredder - Als bestanden worden verwijderd in een standaard computeromgeving, zijn ze niet volledig van de harde schijf verdwenen. Alleen de bestandsinformatie is verwijderd van de Bestands Bestemmings Tabel. Er zijn verschillende commercieel verkrijgbare software pakketten, die kunnen worden gebruikt om gegevens te 'onverwijderen' of het terug vinden van data. Dit kan leiden tot serieuze bressen in de beveiliging. Secure IT heeft een geïntegreerd bestandsshredder module, die alle sporen van data verwijderen.

Beveiligde e-mail module - Biedt de mogelijkheid tot het aanmaken van zelf extraherende versleutelde bestanden. De ontvanger hoeft Secure IT niet te hebben geïnstalleerd om de bestanden te decoderen, ze hebben enkel het wachtwoord nodig. Verzend gezipte en beveiligde e-mailbijlagen.

DeCypherIT is een freeware hulpmiddel. Dit programma biedt de mogelijkheid om door Cryptainer en Secure IT versleutelde bestanden te decoderen. Klik hier om DeCypherIT gratis te downloaden.

Commando Regel Processing: Krachtige commando regel processing beschikbaar voor encryptie en compressie op de dos prompt. Groepeer een reeks van encryptie en decryptiecommando's in een of meer batch files.

Intuitieve interface - Om de leercurve te verkleinen en het product makkelijk in het gebruik te maken.

Encryptie eenvoudig gemaakt - Ontworpen om de complexiteiten van encryptie te verbergen. Coderen zo makkelijk als ABC.

Volledige veiligheid - Statistisch onbreekbaar door brute krachtaanvallen. Het zou langer dan de leeftijd van het universum duren voor alle computers in de wereld , simultaan werkend om een Secure IT versleuteld bestand te ontcijferen.

Snelle encryptie - Secure IT is snel en stelt relatief weinig eisen aan computerresources en vergt weinig tijd om bestanden te coderen. Een 1 MB bestand kan worden versleuteld in een of twee seconden op de meeste computers.

Geen "achteringangen" - Er is geen enkel onbevoegde toegang tot gecodeerde gegevens mogelijk onder geen enkele omstandigheid. Er is geen speciale procedure, geheime code, of verborgen ingang methode om op terug te vallen.

Codeert alle data - Secure IT codeert bestanden van elke applicatie, ongeacht of het spreadsheets, afbeeldingen, wordbestanden of iets anders zijn; op ieder herschrijfbare medium, zoals floppy disk, verwijderbare harde schijf, zip drive, tape drive of iets anders.

Systeem vereisten
Minimale systeem vereisten zijn X486 met 8 Mb RAM en met Windows 95/98. Aanbevolen systeem vereisten zijn X586 systems of nog beter 32 MB RAM met Windows 95/98/ME/2000/2003 Server/XP/Vista/Windows 7.

 


Probeer Nu  


  Secure IT
Download
Online help files
FAQ
Stuur ons een mailTRIAL AANBOD

GRATIS, volledig werkende
     30 dagen evaluatie-versie

 
Prijs: $29.95

Download nu >>  

 

 

 

 

Copyright © 1999-2017 Cypherix™. Alle rechten voorbehouden.
Privacy Policy | Sitemap | Contact Us