Cypherix™ - Borderless Strong Encryption
Home
Cypherix™ Encryption Software Over ons Cypherix™ Encryption Software Producten Cypherix™ Encryption Software Oplossingen Cypherix™ Encryption Software Downloads Cypherix™ Encryption Software Verkoop Cypherix™ Encryption Software Recensies Cypherix™ Encryption Software Support

SecureIT - FAQ's

 

Waarom heb ik Secure IT nodig?
De enige manier om te zorgen voor databeveiliging en privacy in een PC-gebaseerde omgeving is door het versleutelen van bestanden. Secure IT gebruikt 448-bit Blowfish, één van de sterkste encryptie-algoritmes in de wereld. Het is volgens berekening onmogelijk om bestanden te kraken, die met Secure IT zijn versleuteld. Secure IT biedt bovendien de keuze om het AES (Rijndael) symmetrische encryptie-algoritme te gebruiken. Met ingang van 26 mei 2002 is AES de officiële VS Overheidsstandaard. Het vervangt de eerdere standaard (DES).

Welke bestandstypes kan ik versleutelen?
U kunt Secure IT gebruiken om allerlei bestandstypen te versleutelen, van tekstdocumenten, spreadsheets, afbeeldingen, bestanden door accountantpakketten gegeneerd tot presentaties en zelfs audiobestanden. We raden echter niet aan dat gebruikers audiobestanden versleutelen, omdat het versleutelde bestand voor audio erg groot wordt.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat kan ik doen?
Onze excuses, maar voor uw totale veiligheid, zijn er geen 'achteringangen' in de software. Als u uw wachtwoord vergeet, is er geen speciale procedure, geheime code, of verborgen toegangsmethode om op terug te vallen.

Om meerdere wachtwoorden te onthouden, is het raadzaam om één versleuteld tekstbestand te gebruiken om alle wachtwoorden in te bewaren.

Hoe lang mag mijn wachtwoord zijn?
De maximale lengte van een wachtwoord kan 56 karakters lang zijn. U kunt zelfs een zin als wachtwoord gebruiken, mits de totale lengte (inclusief de ruimtes tussen de woorden) niet langer is dan 56 karakters.

Ik heb per ongeluk een bestand versnipperd in de shredder. Hoe kan ik het terugvinden?
Helaas is er geen enkele manier om een versnipperd bestand terug te halen. Daarom raden wij gebruikers aan uiterst voorzichtig te zijn tijdens het versnipperen van bestanden.

Ik moet enkele vertrouwelijke gegevens naar mijn partner versturen. Heeft hij ook een kopie van het programma nodig?
Nee. U kunt een zelf-uitpakkend versleuteld bestand maken en dit naar uw partner sturen. Alles wat hij/zij hoeft te doen om de data op te roepen, is het invoeren van het wachtwoord. Om uw partner te helpen bij het raden van het wachtwoord, kunt u het raadselveld invullen, dat naar het wachtwoord verwijst.

Is het waarschijnlijk dat het programma wordt aangetast door virussen?
Secure IT gebruikt enkele van de sterkste bestaande kopiebeschermingsroutines. Hierdoor zal het programma crashen, op het eerste teken dat een virus zich probeert te hechten aan Secure IT. In diverse gevallen, als uw virusdefinities verouderd zijn, zal dit de eerste waarschuwing blijken dat uw systeem geïnfecteerd is. Nadat u uw computer heeft ontdaan van virussen, zult u Secure IT opnieuw moeten installeren.

Bestanden versleuteld door Secure IT worden niet specifiek door virussen aangevallen. Echter, sommige virussen verwijderen data willekeurig of formatteren zelfs harde schijven. In dit geval is er weinig dat Cypherix™, of verkopers van andere door u gebruikte softwares, kan doen. We bevelen u ten zeerste aan dat uw regelmatig backups van uw data maakt.

Waarom krijg ik viruswaarschuwingen bij zelf-decoderende bestanden?
Oudere versies van anti-virusprogramma's kunnen zelf-decoderende bestanden nog wel eens als een virus behandelen. Informeer uw partner om altijd de meest actuele virusdefefinities te gebruiken van het anti-virusprogramma

 

 
TRIAL AANBOD

GRATIS, volledig werkende
     30 dagen evaluatie-versie

 
Prijs: $29.95

Download nu    


 

Copyright © 1999-2017 Cypherix™. Alle rechten voorbehouden.
Privacy Policy | Sitemap | Contact Us