Cypherix - Borderless Strong Encryption
Home
Cypherix Encryption Software Over ons Cypherix Encryption Software Producten Cypherix Encryption Software Oplossingen Cypherix Encryption Software Downloads Cypherix Encryption Software Verkoop Cypherix Encryption Software Recensies Cypherix Encryption Software Support

U bent bij Producten >> Cryptainer SE
 

Cypherix's uitgebreide netwerkbeveilingsoplossing voor corporaties biedt een netwerkbrede, op encryptie gebaseerde beveilingsimplementatie, gebruikmakend van de bestaande hardware- en software-infrastructuur van de onderneming.

Het pakt vitale beveilingskwesties aan zoals informatiebeveiliging, toegangscontrole en hiërarchische verspreiding van informatie, zonder problematische datamigratie naar de nieuwe structuur.

Klik hier om een gratis volledig werkend 'miniatuur' van Cryptainer SE te downloaden


[ Cryptainer SE Technische Specificaties ]

De oplossing vereist voor een veilige oplossing geen enkele aanpassing van de onderneming in termen van gebruikersmigratie, aangezien verondersteld wordt, dat alle gebruikers al bekend zijn met de basis Windowsfuncties zoals het slepen van bestanden. Componenten binnen de implementatie gebruiken het cryptisch gecodeerde, veilige en sterke Blowfish encryptieschema werkend met een kracht van 448 bits.

Gegevens op gebruikersniveau versleutelen is de eenvoudigste en meest onfeilbare methode van databeveiliging. Encryptie werkt op het meest basale niveau, dat van de data zelf. Dit maakt het tot een toepasselijke en noodzakelijke tool voor netwerkbeveiliging. Cryptainer SE werkt binnen een netwerkomgeving als een oplossing voor de meeste kwesties die op netwerkadministrateurs afkomen. De totale kosten van eigendomsrecht (TCO=total cost of ownership) zijn een fractie van die van andere producten (zoals - firewalls, Intrusion Detection Systems, etc.).Bovendien lost CryptainerSE problemen op, die andere producten niet aanpakken.

Toegangscontrole
Hiërarchische verspreiding
Informatiebeveiliging
Minimaliseren van downtime
Kosteneffectiviteit
Vertrouwde Windowsomgeving
Geen training noodzakelijk
Makkelijk in te zetten en te installeren
Geen controle
Geen onderhoud

VEILIGHEID
Alle modulen zijn gebaseerd op een beveiligde implementatie van het sterke Blowfish encryptie-algoritme met een sleutelkracht van 448 bit. De Cryptainer SE oplossing bevat de volgende kenmerkende beveiligingsfeatures:
Sterke encryptie. Geschatte tijd voor decodering met een brute krachtaanval is langer dan de leeftijd van het universum.
Handhaaft de echtheid en volledigheid van de gegevens.
Ingebouwde bescherming van alle executables en binaries tegen wijziging / verknoeiing.
Uitgebreide toegangscontrole. Alleen bevoegde gebruikers hebben toegang tot de gegevens.

EENVOUD
Wij geloven, dat het cruciaal is voor de verwerking van om het even welk beveiligingsschema, dat er geen verandering is in de normale computerpatronen van de eindgebruiker. Met dit in gedachten zijn de componenten van eindgebruikers in het schema speciaal ontworpen om maximale bruikbaarheid en gebruikerseenvoud te garanderen.

Geen eindgebruikerstraining vereist.
Data-encryptie met gelijkwaardige efficiëntie ongeacht het bestandstype.
Eén wachtwoord als toegangspunt voor alle bestanden binnen een virtuele drive.
Versleutelde containers lijken voor het OS en alle applicaties op standaard harde schijfonderdelen.

CRYPTAINER ADMINISTRATIEVE MODULE
Corporatiegebruikers kunnen de controle behouden, ongeacht de de vrijheid van individuele eindgebruikers om onafhankelijke wachtwoorden te bepalen zonder administratieve tussenkomst. In het geval, dat een werknemer weggaat of per ongeluk vitale gegevens versleutelt, is het voor de corporatie mogelijk om dergelijke gegevens terug te vinden, als ze dat noodzakelijk achten.

De Cryptainer administratieve module biedt corporatiegebruikers controle vanuit één punt en over het gedistribueerde beveiligingssysteem zonder de zwaktes inherent aan de onderliggende operating systems. Dit garandeert de integriteit van uw gegevens, terwijl het u tegelijkertijd flexibiliteit en totale controle biedt. U heeft de vrijheid om uw bedrijfsbeveiligingspolitiek te implementeren zonder enige verandering van de onderliggende software.

Klik hier om een gratis, volledig werkend 'miniatuur' van Cryptainer SE te downloaden."Codering was nooit makkelijker, een absoluut top encryptietool."

- PC Plus Magazine -

  Cryptainer SE Vs EFS
Cryptainer SE vergeleken met Microsoft's Encrypted File System (EFS) gericht op Windows 2000 Beveiliging en Windows XP Beveiliging.
Lees meer...  


  Systeem Compatibiliteit
Windows 95
Windows 98
Windows ME
Windows 2000
Windows 2003 Server
Windows XP
Windows Vista
Windows 7Copyright © 1999-2017 Cypherix. Alle rechten voorbehouden.
Privacy Policy | Sitemap | Contact Us