Cryptainer PE - Features

Beveiligde E-mail

De beveiligde e-mailmodule biedt de mogelijkheid tot het creëren van zelf uitpakkende versleutelde bestanden. De ontvanger hoeft Cryptainer PE niet geïnstalleerd te hebben om de bestanden te decoderen. Alles wat nodig is, is een wachtwoord. Dit zorgt voor een volledig veilig communicatiesysteem, dat gebruik maakt van bestaande generieke e-mailclients via een publiek netwerk, maar zorgt wel voor volledig veilige data-overdracht.

Real Time Bestands - en Mapbescherming

Cryptainer's hoog beveiligde diskencryptie-technologie in real time zorgt ervoor, dat uw gegevens ten allen tijde veilig zijn. U moet de bestanden gewoon verslepen om ze te versleutelen.

Snelle Encryptie

Cryptainer PE is snel! U zult nauwelijks verschil in snelheid merken, vergeleken met een normale "Knip en Plak" - functie.

Geen Bestandstype Beperking

Cryptainer PE versleutelt elk soort bestand, of dit nu uit tekst, tabellen, afbeeldingen, audio of video bestaat of is georganiseerd in een database.

Eenvoudige Handeling

Als de virtuele drive geladen is, kunt u bestanden kopiëren, verplaatsen, verwijderen en slepen, zoals u dat ook op een andere harde schijf zou doen. Door het met één enkele klik afsluiten ervan, worden uw gegevens versleuteld.

Standaard Windows Functies

Knippen, kopiëren, plakken, nieuw bestand/map-creatie, etc., kunnen op de versleutelde drive worden gebruikt.

Opslag Flexibiliteit

Cryptainer PE kan volumefiles aanmaken op verwijderbare media. Dit zorgt voor de flexibiliteit om data op verwijderbare media zoals Zip disks, tape drives, etc., op te slaan en te vervoeren.

Windows Compatibiliteit

Cryptainer PE werkt met de meeste ondersteunde 32-bit/64-bit versies van Microsoft Windows inclusief Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8.1/Windows 10, maar ook met MS Windows ondersteunde bestandssystemen zoals FAT, FAT12, FAT32, NTFS, NTFS met EFS, etc.